torstai 19. tammikuuta 2012

Ajattelin aloittaa tälleen kehumalla maailman ihaninta ja suloisinta piirroshahmoa. Kaikkihan sen tietää, että jos Nuuskamuikkunen olisi oikeasti olemassa ei taisteluilta vältyttäisi. Tietenkään Muikkunen ei kenenkään matkaan lähtisi, sillä riistettäisiinhän silloin hänen tahtoaan olla vapaa ja ihanan arvoituksellinen.


Nuuskamuikkusen suusta odottaa aina kuulevan elämän suuret viisaudet, sanat joita kukaan ei odota. Muikkunen puhuu täydellisen ihastuksen tavoin, kauniisti ja runollisesti, rakkaudella ja mietiskellen.

"Olisi kauheata jos maapallo särkyisi. Se on niin kaunis." (Muumipeikko ja pyrstötähti)

Olen fanittanut Muikkusta ikuisuuden ja useita vuosia suunnittelin ottavani tatuoinnin jossa rakkaudenkohteeni komeilee.Lopulta otin tatuoinnin jolla on kolme merkitystä;

-Nuuskamuikkunen on idolini.
-Aina tatuointia tutkaillessani muistan äitini joka oli kova muumifani. (Eli siis geeneissä.)
-Tatuoinnissani Muikkunen soittaa poikkihuilua. Olen vuosia haaveillut, että soittaisin sitä itsekkin viellä. Tästä muistan haaveeni vanhoillekkin päiville.

 "Minä asun vähän siellä ja täällä." (Muumipeikko ja pyrstötähti) 


Epäilen, että myös tämän vuoksi kaikki rakastavat Muikkusta. Muikkusella on se rohkeus, mikä usealta meistä puuttuu. Rohkeus olla yksin, rohkeus matkustaa yksin.

Nautiskelkaa ! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti