torstai 19. tammikuuta 2012

PRKL!

Ennen, kuin luet tekstin varoitan ! Luulin hukanneeni aikaisemman merkinnän, jonka nyt kuitenkin onneksi löysin ! <3 :D

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nyt vituttaa. Vituttaa niin ettei edes veri kierrä. Kirjotat täydellisen merkinnän, täydellisin kuvin ja täydellisin videoin. Avaudut koko sydämen pohjalta, ja SAATANA !
Onkohan tää nyt sittenkään mun juttu, mietinkö liikaa ja viilaanko pilkkua sen kulumiseen saakka ?
Olin ajatellut aloittaa ihanalla ja niin suloisella päivityksellä Nuuskamuikkusesta. Elämäni rakkaudesta. En selvästikkään ansaitse täydellistä päivää, koska muuten kaikki on jopa sujunut.

Pyörittelin päässäni jo kaavaa mille raiteille vien koko blogin, en avaudu päivistä enkä kerro siitä millainen kreisi bilettäjä olen, tai miten ihana koira mulla on.
(Sarkasmia.Juon kyllä ehkä liikaa, mutten biletä. On koira, joka haisee ja nukkuu jatkuvalla syötöllä.) Ketään ei vaan ihan oikeesti kiinnosta, ei muakaan kiinnosta miten joku ihana taapero on oppinut potalle tai kuinka naapurin Paavo taas flirttaili sallittua enemmän leikkikentällä. Eli tänään ei päivitetä tän enempää, tulevaisuudessa pelkkää asiaa - ehkä. (Myös päivitys ah ! Nuuskamuikkusesta tulossa.)

Poistin tänään yhden tuhansista The Beatlesista kertovista kirjoista, joten niillä fiiliksillä tänään menty. Muutenkin nää sällit on nyt ollu paljon mun mielessä pinnalla. 



Jos asuisin viellä faijalla, laittaisin nyt soimaan Beatlesia levyltä. Kuuntelisin sitä ihanaa rätinää mikä levyissä on mukana ja polttaisin muutaman tupakan. Koska en asu tyydyn ensin Youtubeen ja sen jälkeen menen tupakalle pakkaseen..

Nautiskelkaa ! <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti